Home Home STK Goražde "18. SEPTEMBAR" 2015.

IV MEMORIJALNI EKIPNI TURNIR U STONOM TENISU


„18. SEPTEMBAR“

18. septembar

 

Stonoteniski klub “GORAŽDE” Goražde, Vas poziva, povodom 18. septembra Dana Općine Goražde i Bosansko-podrinjskog kantona da učestvujete na IV Memorijalnom ekipnom turniru u stonom tenisu pod nazivom:  „18.SEPTEMBAR“.

"18.SEPTEMBAR" je pozivno ekipno takmičenje u stonom tenisu udruženja, organizacija, ustanova i privrednih društava sa podrućja BPK-a  Goražde. Ekipu sačinjavaju osnivači, menadžeri, uposlenici i članovi organizacija učesnica turnira.

Takmičenje je besplatno i održati će se u subotu, 19.09.2015 godine u gradskoj dvorani „Mirsad Hurić“  Goražde, sa početkom u 17 sati.

Obaveza učesnika je da se takmiče u skladu sa pravilima i posebnim propozicijama koje prihvati većina učesnika turnira. Učesnici u ovom turniru nastupaju na ličnu odgovornost! Za pobjednike turnira biće obezbjeđene nagrade.

Sistem takmičenja zavisi od broja prijavljenih ekipa učesnica. Ekipu čine minimalno 2 igrača, a organizator dostavlja detaljne propozicije takmičenja nakon konačne registracije ekipa učesnica.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na ovom turniru molimo vas da prijavite Vašu ekipu na broj telefona 061 733-866 (Edin Hadžiahmetović) ili 062 331-439 (Jasko Hadžić). Prijavu možete izvršiti i na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript - prijava treba da sadrži ime kontakt osobe, broj telefona i imena minimalno dva takmičara (bez obzira na spol, godine i sl.).

Vjerujemo da će te nam se pridružiti na IV Memorijalnom ekipnom turniru u stonom tenisu i time podržati manifestaciju obilježavanja Dana oslobođenja Goražda.

Građanima BPK Goražde i svima koji su vezani za ove prostore

čestitamo "18. SEPTEMBAR"
Dan Bosansko-podrinjskog kantona i općine Goražde!

 

"18. SEPTEMBAR" 2014.


"18. SEPTEMBAR" 2013.


"18. SEPTEMBAR" 2012.

18. SEPTEMBAR 2015

Lijepo druženje uz stoni tenis povodom Dana oslobođenja Goražda.

Odlična organizacija, zanimljivi mečevi i druženje učesnika opravdava održavanje ovog memorijalnog turnira.
HVALA svim učesnicima i gostima koji su bili prisutni. Postignuti rezultati (pobjede i porazi) na ovom turniru nisu bili u prvom planu.


...

Comments (0)
 
Copyright © 2021 Stonoteniski klub Gorazde. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom..
 
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner