Home Takmičenja: Sezona 2011/2012 III otvoreni turnir - subkadeti/subkadetkinje, Foča 24.03.2012
PDF Ispis E-mail

III otvoreni turnir - subkadeti/subkadetkinje

Foča 24.03.2012.

 

III otvoreno prvenstvo Bosne i Hercegovine za subkadete biće održano u subotu 24. marta u gradskoj dvorani u Foči. Na turniru će nastupiti igrači do 10 godina iz cijele Bosne i Hercegovine, a domaćin je STK "Perućica" - Foča. Klikom na link ispod ovog teksta možete preuzeti propozicije ovog takmičenja.

Propozicije III otvorenog prvenstva Bosne i Hercegovine za subkadete/subkadetkinje

Stonoteniski klub GORAŽDE na ovom turniru će predstavljati sljedeći takmičari:

1. Plakalo Adi

2.Ratković Faruk

3.Ćatović Faris

Žrijeb - subkadeti


Žrijeb - subkadetkinje


Odigran III otvoreni turnir za subkadete

Na turniru su nastupili već pomenuti takmičari iz stonoteniskog kluba Goražde. Za Faruka i Farisa je ovo bilo prvo takmičenje i njihovim nastupom možemo biti zadovoljni, a Adi je poslije početne treme ipak odigrao nekoliko dobrih mečeva!

Lejla i Adi

Foča, 24.03.2012.

Rezultate sa ovog takmičenja pogledajte na stranicama stonoteniskog saveza BIH.

savez

IZVJEŠTAJ STSBIH:

Mihailović i Hasečić ponovo

03.04.2012.

Mihailović Nikola (Banja Luka - Banja Luka) i Hasečić Alemka (Željezničar - Sarajevo) i treći put ove sezone trijumfovali su u konkurenciji subkadeta (igrači/ce rođeni 2001. i mlađi).

III Otvoreno prvenstvo BiH za subkadete održano je u Sportskoj dvorani u Foči uz odličnu organizaciju STK "Perućica". Na prvenstvu je nastupilo oko 80 takmičara iz Bosne i Hercegovine.

U muškoj konkurenciji vidjeli smo totalnu dominaciju takmičara iz Banjaluke. Čak prva tri mjesta pripala su takmičarima STK"Banja Luka". Mihailović Nikola je trijumfovao bez izgubljenog seta, pobjedivši u finalu klupskog kolegu Mujičić Emira, dok je treći bio Aleksić Mihajlo. Četvrto mjesto je osvojio Sibinović Aleksa (Borac Raiffeisen - Banja Luka).

Kod djevojčica, talentovana Hasečić Alemka (Željezničar - Sarajevo) potvrdila je još jednom da je najbolja subkadetkinja u Bosni i Hercegovini. Ona je u finalu bila bolja od klupske koleginice Hozić Mirne sa 3:0, a treće mjesto je osvojila Mešetović Harisa (Hašim Spahić - Ilijaš)koja je u borbi za treće mjesto pobijedila Ljubijankić Azru, takođe iz Ilijaša.

 


 

Comments (0)
 
Copyright © 2021 Stonoteniski klub Gorazde. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom..
 
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner